Летни червени ботуши с вградена платформа велурени-1041

Летни червени ботуши с вградена платформа велурени-1041
Летни червени ботуши с вградена платформа велурени-1041 Летни червени ботуши с вградена платформа велурени-1041 Летни червени ботуши с вградена платформа велурени-1041
Код на продукта: 1041 червени велурени
Наличност: В наличност
Цена: 77,00лв. 59,00лв.Промоция

Изберете номер


* Размери:

Кол-во:   Телефон за продажби и информация

Специално за мадамите които обичат да обуват средните удобни платформи през пролетта, лятото и есента и са любителки на традиционната червена гама и са в крак с модата, предлагаме дамски червени летни ботуши на средна вградена платфома 8 см в еко велур без цип. Подметката им отпред е дебела 2,5 см, и добре изолира крака от прякото съприкосновение с настилката, красиво са перфорирани на малки отвори за проветрение през лятото, дълги са 39 см. В горната им външна част в обастта на прасеца са изчистени, а в предницата е добавен аксесоар златист на цвят, който ги краси. Моделчето има възможност за обръщане обратно, като съответно променя дължината си и става по-късо, или по-дълго. Направете краката си забележителни с този разкошен модерен летен ботуш, който е доста актуален!

 

Добре дошли в Онлайн магазин за обувки - tomi.bg

Богат продуктов каталог с разнообразни обувки, сандали чехли ботуши боти и всички обувни артикули разделени в категории Дамски обувки и Мъжки обувки.

Онлайн магазин за обувки - tomi.bg © 2023