Гаранционни условия

Както на всякъде по света, така и в Tomi.bg онлайн магазин за обувки, обувките се продават с 30 дневна гаранция от датата на закупуването им, и е валидна само на територията на страната ни.

Гаранцията на обувните изделия се признава при разлепване на горната част на обувката от долната, напукване на кожата или подметката, или при други отстраними техни дефекти, и са отремонтира от търговеца - в случая - Tomi.bg - съгласно чл. 113 от ЗЗП в срок от (30) тридесет дни считани от датата на проявяването на съответния иск от клиента. В случай че обувката е с неотстраним дефект, търговецът е длъжен да предостави на клиента нов чифт, но не и да възстави сумата за покупката под какъвто и да било предлог съгласно ЗЗП.

Случаи в които гаранционните условия са невалидни - неправилна експлоатация и сушене най-вече при зимните обувки, опити за ремонт от клиента или от не упълномощени лица, при използване на не качествени бои за поддъжка причинили дефекти по кожата. Изтъркването на капачета, счупени машинки на циповете, загуба на мъниста, украшения, както и изподнали и счупени катарами за закопчаване на каишките, не се считат за рекламация!

А ето и нашите препоръки  за поддръжка - Пазете обувките си от влагата, след като изсъхнат, намазвайте ги редовно с боя, лустро или течен парафин, особено ако са кожени. Кожата иска добра поддръжка. Никога не сушете обувките си на пряка слънчева светлина или на електо уреди, както и на парното. Оставете ги да изсъхнат от самосебе си.

Ако не експлоатирате обувките си правилно, ние НЕ носим отговорности за тях, и не удовлетноряваме рекламации!

Онлайн магазин за обувки - tomi.bg © 2023