Информация за доставка

Онлайн магазин за обувки Tomi.bg - Информация и условия за доставка на обувните изделия

Мъгъзинът работи на територията на Република България, и съответно доставките са само за страната. Доставки за чужбина не се извършват!

Основният партньор на нашият онлайн магазин е куриерската компания Лео Експрес, и съответно доставките се извършват само с нея.

Съответно като добри партньори, сме се възползвали и в правото си на отстъпки от реалната доставна цена, и за нашите клиенти тя е с 30% по-ниска от стандартната!

Доставката става само след като потвърдите заявката си на телефона който сте ни оставили за връзка с вас, като съответно наш консултант ще се свърже с вас на телефонният ви номер.

Час за разнос на пратките - от 09.00 до 17.30 часа - до ваш адрес, събота - от 09.00 до 13 часа.

Поради вашата сигурност, сме перпочели да изпращаме пратките само с наложен платеж, без никакви други методи на плащане, за да можте да видите обувките при получаването им от вас, да ги премерите при куриера, за което разполагате с време от 15 минути, и ако сте удовлетворени от покупката си, да му ги заплатите. Лео Експрес предлагат опцията ПРЕГЛЕДАЙ ПРЕДИ ДА ПЛАТИШ в рамките на 15 минути, възползвайте се от нея!

Всички доставки са за ваша сметка, тоест на Купувача.

Моментната цена между офисите на куриера е около 4.50 лева, но по-добрият вариант за вас би бил доставка до адрес, чиято цена е също 4,50 лв., и варира от теглото на обувките. Това са цени за пратка до 1 кг. ако се надвиши, леко се надвишава и цената на доставката.

Има вариант и за доставка с Еконт Експрес, но цените са малко по-високи.

До ваш адрес моментната цена за градовете с офиси на Еконт е между 5.30 и 5.80 лева, и също варира от теглото на обувките. Тук също държим да уточним че цената е за тегло до 1 кг. За пратки с тегло над 1 кг, примерно цената излиза около 6.50 лева.

За градовете и селата в които няма офиси на куриера, обикновено доставката излиза около 6.50 - 7,50 лева и също се повллиява от теглото на пратката.

Цените за даставка от офис до офис на Еконт Експрес са 4,50 лв.

Сроковете за доставка са от 1 до 3 работни дни, обикновено поръчките се обработват моментално, и се изпращата от днес за утре, но ако няма куриер за населеното място, може да има частично забавяне между 1 и 5 работни дни.

Ако сте направили поръчката си след 16,30 часа, тя ще бъде обработена на следващия ден, а ако успеем да се вместим в работното време на куриера, може да ви песнем обувките още на същия ден.

По време на официалните празници и в неделните дни, доставки не се извършват.

Връщане на стоки или замяна.

Ако имате чувство на неудовлетвореност от покупката си, Tomi.bg ви дава пълна гаранция ще ви замени обувките в случаите че са ви малки или големи, с единственото условие те да не са носени дори и в къщи по килима, а също така и да бъдат върнати в оригиналната им кутия със запазените по тях етикетчета и стикери. Ако и от това не сте удовлетвонени, ще ви върнем порите обратно, при горните условия. 

Всички разходи по замяната и връщането са за сметката на Купувача.

Времето за връщането и замяната на стоките е 7 дни от тяхното получаване.

Ако желаете да замените или върнете обувки, свършете се с нас по телефона, който се намира в раздел контакти, и във всяка продуктова страница.

Уважаеми клиенти, всички ваши заявки ще бъдат обработени максимално бързо най-често във времето от 09.00 до 19.00 часа, а може и след него, и съответно вие ще получите обаждане по телефона или имейл за известяване.

Поръчки обработваме дори и в събота и в неделя, но ги изпращаме в понеделник!

Приятен престой в сайта и приятно пазаруване!

 

 

 

Онлайн магазин за обувки - tomi.bg © 2023